Aiga> Tala Fou> E toʻafia le mata o le la o loʻo manaʻomia e faʻatonutonu ai se fale?

E toʻafia le mata o le la o loʻo manaʻomia e faʻatonutonu ai se fale?

July 10, 2024
Feiloai i le faapalepale parm: E fia panels o le a susulu lou fale?
Mafaufau i se suiga i le sor malosi i le fale? O le sitepu muamua o le faʻatusa ese le numera o laina paʻu e manaʻomia i le lelei le malosi o lou olaga. Tatou gagau faatasi:
Malamalama i lau Malosiaga Manaoga:
Amata i le toe iloiloina o lau eletise eletise e faʻamalamalamaina ai le malosi o lou fale i kilobatt-itula (kwh). O le a le loloto o le faʻavaeina o lau soʻe malaga.
Filifilia o le mea tonu i le lune lune:
La afifiina afifi e sau i le tele o malosiaga, e masani lava mai le 250W i le 500W. Filifili mo le maualuga o le wittage panels pe afai o loʻo e vaʻai e faʻaititia le aofaʻi o le aofaʻi manaʻomia mo lou fale.
Le Matafaioi o le Suni Susu:
O le mea na tupu i le taeao o le taeao o le susulu o le la. O isi moli o le la e tutusa ma le malosi eletise i le vaega, o lona uiga e mafai ona e tau maualalo.
Filifiliga i lau la tele sini:
O e vaʻai atu e na o le faʻaoʻo mai o le tele o lau pili, pe o oe o loʻo manaʻomia mo le sili atu le ola salane? O lau sini e matua afaina ai le numera o panels o le a e manaʻomia.
O se faataitaiga aoga:
Vaai faalemafaufau i ou aiga e tau le tusa o le 1,000 kwh i le masina, ua tata pe tusa o le 5 itula o le la malosi i aso uma, ma ua e mafaufau i le 300
O lou olaga i aso uma le mafai ona i ai i aso uma e tusa ma le 33.33 kwh (solia i lalo o le 1,000 kwh i le 30 aso).
E tatau ona e faia le harness e uiga i le 6.67 kwh i itula uma o le tumutumu o le susulu o le la (33.33 kwh vaevaeina e na 5 sunny itula).
O lena faaliliuga e manaʻomia ai le tusa o 23 panels (talu mai 6.67 kwh vaevaeina e le 0.3 kilom oloa o se vaega e tusa ma le 22 mo faʻamatalaga).
Manatua, o le pau lea o le toe foi o uili. O se tala faʻataʻitaʻi auiliili ma se tagata atamamai o loʻo mafai ona mafai ona mafai ona mafai ona mafai ona faʻaaogaina le faʻatusatusaga o tagata tulaʻi mai o lou fale.
100W flexible solar panel
O le Manunon Mana o loʻo i lau tautua e taʻitaʻi oe e ala i le filifilia o le sili ona lelei le tali. E sili atu i talaane papala, matou te ofoina atu ni tagata matitiva, papa e fai ai tagata faigaluega, ma le faʻasologa o mea e mafai ai ona faʻaleleia atili le tele o mea. O la tatou taʻutinoga o le lelei lea o le faʻamautinoaina o lau tino e faʻagaioia atoatoa.
Naunau e fusi le malosi o le tagata? O le matou auvaa ua sauni e fesoasoani ia te oe i le filifilia o le seti e fai ma o lou malosi manaʻoga ma paketi. Aapa atu mo se faʻatalanoaga faʻapitoa i aso nei, ma laʻasaga i totonu o le susulu sili ona matagofie, o le lumanaʻi le lumanaʻi e faʻamalosia e le lula.
PWM Tracker GEL AGM Lead Acid 12V 24V Auto 30A 50A 70A Battery Charger Regulator Double USB 5V Solar Charge Controller6
MPPT Solar Charge Controller
Faafesootai matou

Author:

Ms. Camille

Phone/WhatsApp:

+8618129826736

Faʻailoa Mea
You may also like
Related Categories

Imeli i lenei tagata faʻasoa

Mataupu:
Telefoni feavea'i:
Imeli:
Savali:

Your message must be betwwen 20-8000 characters

Lisi o Mea e Faatatau Iloa
Contacts:Ms. Camille
Contacts:Mr. 方

Puletaofia © Copyright © 2024 Easun Power Technology Corp Limited Ua taofia aia tatau uma.

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu